Последните няколко дни всички новини са свързани с атаката на палестинската

...
Последните няколко дни всички новини са свързани с атаката на палестинската
Коментари Харесай

Позицията на Гал Гадот за случващото се в Израел

Последните няколко дни всички вести са свързани с офанзивата на палестинската формация Хамас против Израел и стотиците убити и хилядите ранени.
 Израел, Redefine Meat и 3D принтираното месо, което ще превземе Европа
3D принтираните пържоли завладяват Европа

Почти като същински

Това накара доста известни персони да изкажат поддръжката си към Израел, а включително и Гал Гадот. Актрисата употребява профила си в Instagram, с цел да изрази поддръжката към родината си.

Първият пост на Гадот бе, с цел да осведоми почитателите си, че в Израел се случват военни дейности и че стотици хора са били взети като заложници. " Сърцето ми се къса. Моля се за всички страдащи ", написа още тя.

В различен пост Гал Гадот прикани всеки, който има опция, да направи подаяние, с цел да помогне на засегнатите от протичащото се хора. Заради офанзивите на Хамас изпълнителят Бруно Марс съобщи, че е отсрочил концерта си в Тел Авив и е върнал парите на всички, закупили билети.

Кайли Дженър също съобщи поддръжката си към Израел, споделяйки пост на организацията StandWithUs, който гласи: " Сега и постоянно сме с народа на Израел! ". Според Page Six обаче Дженър го е изтрила към час след публикуването му.
 Бела Хадид и какво ѝ е коствала поддръжката за Палестина
Какво е коствала поддръжката за Палестина на Бела Хадид

Моделът държи да отстоява възгледите си

Причината е, че е почнала да получава доста отрицателни мнения, идващи от хора, които поддържат Палестина. Те са призовавали останалите да спрат да следват Кайли Дженър в обществените мрежи. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР